Magazin > Bizarno
39220 ogledov

POP TV: Jezna gledalka poslala pritožbo, razlog je kar malo bizaren

kmetija POP TV
Tako hudomušno so se na to pritožbo odzvali na POP TV.

Nova sezona Kmetije je v polnem teku in eno od glavnih vlog igra tudi koza, ki so jo poimenovali Jolanda. Simpatično, kajne? Če ti ni ime Jolanda ...

In ena od Joland, ki se ji ta poteza televizije ni zdela posrečena, se je zaradi izbora imena pritožila. "Dobili smo pritožbo gledalke, ker smo kozo poimenovali Jolanda," je POP TV zapisal na družbenih omrežjih in v upanju, da pomirijo Jolande po vsej Sloveniji, še dodal: "Pozivamo vse Jolande, da se javijo v komentarju, eni izmed njih bomo poslali super darilo!"

Če se jim bodo javile vse Jolande, teh je po podatkih Statističnega urada RS kar 946, bo naša največja komercialna televizija to ponudbo verjetno obžalovala ...

Večina komentatorjev, ki so se oglasili pod objavo, za jezno Jolando nimajo posluha ...

"Jolanda, ki se je pritožila, je večja koza kot pa koza na fotografiji", "Kaj se je prepoznala, da se je pritožila", "Dobro, da koza ne ve. Bi hotela, da jo preimenujejo, ker ni tako velika koza kot ta, ki se je pritožila", "Poznam dve Jolandi, ki si primerjave s kozo ne zaslužita, ker koza je plemenita žival", se glasi le nekaj komentarjev.

Oglasili pa sta se tudi dve Jolandi ... "Tudi jaz sem Jolanda, meni deluje prav lušna kozica, prav meni je podobna," je povedala prva, druga pa je dodala: "Smo pač 'koze'"

Komentarjev 9
  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 21:07 12.september 2024.

    Jaz bi kozi dal ime Sveta Marija, hehehe.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:13 12.september 2024.

    Psssst..., govori se, da je jezna gledalka na POP poslala pritožbo zato, ker jo mož doma vsakič ko se predvaja kmetija pokliče, "Jolanda pridi na televiziji si"...!?

  • leonardo 12:24 12.september 2024.

    Parkrat sem gledal oddajo Kmetija ( že 2 leti nazaj) in moram reči, da bi vsi kmetje po Sloveniji propadli, če bi tako delali kot ti zrežirani kmetovalci. No ja, kdor jih pač prebavlja naj gleda oddaje, zakaj pa ne?