Magazin > Bizarno
19 ogledov

Prebrisani mož

Dosedanji ločitveni rekord v Izraelu je bil sedem. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Indijec Sanjib Saha se je domislil prebrisanega načina, kako doseči ločitev. Vse je dobro načrtoval, a kaj, ko se je žena pritožila.

Sanjib je imel vsega dovolj. Želel si je ločitve, ni pa bil prepričan, ali bi bila njegova žena za. Ker si je želel svobode brez ognja v strehi, je skoval prebrisan načrt. Na sodišče je odpeljal dvojnico.

Da. Sanjib je poiskal žensko, ki se je pretvarjala, da je njegova žena. Na sodišču sta zaprosila za sporazumno ločitev, kar so jima tudi odobrili. Kako je tudi ne bi, saj je ločitev brez razprtij in sovražnih izjav prava redkost.

Sanjibovi pravi ženi se je prevara razkrila šele, ko so jo prosili, naj se izseli iz njunega doma. Vsa besna se je pritožila na razveljavitev zakona in obtožila moža goljufije. S primerom se ukvarja višje sodišče, ki je že razveljavilo ločitev. Njen odvetnik je opozoril na luknje v zakonu, ki jih dopušča indijski sistem. Ni pa ponudil podrobnosti iz življenja svoje stranke in njenega (najbrž že nekdanjega) moža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.