Magazin > Bizarno
4585 ogledov

Video: Grozljivka v zabaviščnem parku

zabaviščni park Youtube
Deset minut so viseli v zraku in to med hudim deževjem.

Zabaviščni park Six Flags v Mehiki bo verjetno po tem incidentu, ki se je zgodil pretekli teden, izgubil kar nekaj obiskovalcev. Med hudim deževjem se je namreč ustavil vrtiljak SkyScreamer ride, zaradi česar je več ljudi obtičalo na 76 metrih višine. Na rešitev so čakali deset minut. 

Deževje je spremljal tudi močan veter, ki je situacijo poslabšal. Na posnetku lahko vidite, kako so se adrenalina željni obiskovalci oklepali jeklenih verig, slišijo se tudi posamični kriki. Na srečo nihče ni bil poškodovan. Odgovorni pri zabaviščnem parku so pozneje razložili, da je nevšečnosti povzročilo neurje, omenjeni vrtiljak pa ni bila edina atrakcija, ki se je sredi slabega vremena ustavila. "Na žalost se je med evakuacijo nevihta okrepila in našim obiskovalcem povzročila nekaj neprijetnih trenutkov. Osebje parka je poskrbelo za vse obiskovalce, zabeležili nismo nobenih incidentov. Sky Screamer je kmalu zatem spet normalno deloval," so povedali.

Komentarjev 1
  • Pepe007 13:08 29.avgust 2024.

    So obiskovalci morali doplačati zaradi dodatne mere adrenalina? 10 minut sicer ni prav veliko. Ugibam, da je na območju zaradi nevihte zmanjkalo elektrike in so se naprave preprosto ustavile.