Magazin > Bizarno
523 ogledov

Video: Posnela zadnje trenutke ruske vplivnice

arina Youtube
Ruska vplivnica Arina G. se iz Gruzije ni več vrnila.

Po spletu je zaokrožil tragični video ruske vplivnice Arine G., kako razposajeno pleše po ulicah Tbilisija. Nato se nenadoma zasliši krik in videa je konec. Gre za pretresljive prizore, ki prikazujejo zadnje trenutke 24-letne turistke, ki je med snemanjem padla v nezavarovan podhod podzemne železnice.

Arino je spremljala prijateljica, ki je najprej držala mobilni telefon in posnela, kako sta z Arino veselo prepevali pesem ruske fantovske skupine Hunger, ki po pisanju The Sun nosi naslov  "Zadnjič". Nato pa je Arina prijateljici vzela napravo in jo najprej usmerila k sebi, nato pa proti njej. Hodila je nazaj in se spotaknila ob nizek zid, ki je bil ob strani jaška podzemne železnice.

24-letnica je utrpela hude poškodbe glave in zlom vratu. Umrla je v bolnišnici. 

Po tragediji so ob podhodu v spomin na preminulo turistiko domačini položili cvetje in sveče. Neki Gruzijec je nato prek družbenih omrežij opozoril, kako nevaren je ta nizek zid: "Čez ta zid bi lahko padel vsak," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.