Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Adele na minuto računa sto tisočakov

Adele FameFlynet
Britanska pevka Adele drago računa za svoje storitve. Za nastop na poroki hčerke multimilijonarja namreč zahteva 114 tisoč evrov na minuto.

Južnoafriški tajkun Vivian Imerman, ki je menda težak približno 456 milijonov evrov, je hotel svojo hčerko za poročni dan presenetiti z nastopom Adele, a je tudi on obnemel ob vsoti, ki jo pevka računa za svoje storitve. Za eno minuto zahteva 114 tisoč evrov, in ker je imel Vivian v mislih 25-minutni nastop, bi ga to stalo približno 2,8 milijona evrov. Vir je ob tem izdal, da je tudi za multimilijonarja, kot je Imerman, to preveč. V preteklosti je namreč že večkrat najel svetovno znane glasbenike, med njimi pokojno Amy Winehouse, in prav nihče ni računal toliko za svoj nastop.

Čeprav Adele ne bo pobrala kupčka, ki bi ga zaslužila s petjem na poroki, bo mastno zaslužila s sodelovanjem z znano kozmetično hišo, ki ji za kampanjo ponuja kar 11 milijonov evrov. Štiriindvajsetletno pevko menda z milijoni snubijo kar tri hiše, in sicer Estée Lauder, L'Oréal in Dior, a se mora še odločiti, s katero bo sodelovala. "Adele ima visoke zahteve. Sprejela bo tisto ponudbo, ki bo po njenem okusu in bo odlično sovpadala z njeno glasbo," je razkril vir.

Glasbenica je v preteklosti sicer izjavila, da se boji, da bi sodelovanje v kampanjah lahko omadeževalo njeno podobo. "Sramotno je, če se prodaš. Odvisno od tega, kakšen izvajalec si, a jaz si svojega imena ne bi želela ob imenu neke znamke," je takrat dejala. Očitno bo pojedla nekaj zarečenega kruha. A kdo ga ob takšnih ponudbah ne bi?

Komentarjev 1
  • HansAndersen 22:08 29.julij 2013.

    joj joj, nisem pričakoval to od nje, preveč požrešna, je še premlada za take stvari, naj ima raje več koncertov, ne pa da izda kvaliteten album, potem pa konec, ne duha ne sluha o njej, škoda