Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Adele napisala pesem za Jamesa Bonda

Adele Flynet
Popularna britanska pevka Adele je napisala uvodno pesem za naslednji film o najbolj znanem tajnem agentu, Jamesu Bondu.

"Adele je povsem logična izbira producentov. Zadnjih nekaj pesmi, ki so bile posnete za uvodno pesem Jamesa Bonda, se je komaj prebilo na glasbene lestvice, kaj šele, da bi jim zavladale," je povedal neimenovani vir za britanski časopis The Sun. "Po neverjetnem uspehu, ki ga je letos doživela Adele, so filmski ustvarjalci prepričani, da bo ustvarila še en hit," je še dodal.
Triindvajsetletna pevka, ki je besedilo pesmi že napisala, se bo v prihodnjih dneh zaprla v studio, kjer bo že začela s snemanjem skladbe. Pri tem ji bo pomagal priznani producent Paul Epworth, ki je v preteklosti sodeloval s Plan B, Florence and the Machine in Cee Lo Greenom.

Novi Bondov film bo v kinematografe predvidoma prispel oktobra prihodnje leto, v slavnega agenta pa se bo že tretjič preoblekel Daniel Craig.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.