Magazin > Film & Glasba & TV
411 ogledov

Alenka Oldroyd ob voditeljsko mesto

reza Planet TV
Alenka Oldroyd – Reza ne bo več vodila vremena.

Alenka Odlroyd -  Reza ne bo več vodila vremena na Planet TV, so nam potrdili dobro obveščeni viri. To odločitev naj bi sprejel Tomaž Perovič, direktor informativnega programa in športa na Planet TV.

Alenko, ki ima z vodenjem vremena dolgoletne izkušnje, vodila ga je tudi na POP TV, smo vprašali, ali sta se s Perovičem sprla. "O tem ne vem nič. Nič takega se ne dogaja pri nas," nam je povedala.

Sicer pa naj bi Planet TV po pisanju Slovenskih novic sodelovanje prekinil še z novinarjem športa in mlajšo dežurno novinarko.

"Lahko potrdimo, da je prišlo v uredništvu informativnega programa do manjše reorganizacije. Ta je posledica izteka pogodbe za Ligo prvakov, zato se je sodelovanje z nekaterimi sodelavci, ki so delali na tem projektu, končalo. Alenka Oldroyd – Reza medtem ne bo več vodila vremenske napovedi, a bo s Planet TV ostala v poslovnih kontaktih," so za Žurnal24 sporočili s Planet TV.

 

Komentarjev 2
  • macko 08:04 05.julij 2015.

    haleluyah...

  • allstarr111 11:46 04.julij 2015.

    Pa sej ona goji ČESEN in je v bistvu čisto taprava kmetarzarka, zdej se bo lahko posvetila pridelku in ker je vremenarka se pravi od foha, bo to OK. Drgač pa sploh ne vem zakaj je imela še ...prikaži več eno službico ke je pa tolk dela na polju ?