Magazin > Film & Glasba & TV
32902 ogledov

Uf, Andreju popustile zavore, vse to je zadnji dan izustil o Ireni

poroka na prvi pogled, andrej štelcer, irena martinjak Planet TV
Svojo odločitev sta sprejela še zadnja dva para.

Letošnje sezone šova Poroka na prvi pogled je konec. Kako so se odločili Miha in Olga ter Jerneja in Marko, lahko preberete TUKAJ. Končno odločitev sta sedaj sprejela še zadnja dva para.

Kot pričakovano sta si Irena in Andrej tudi v slovo poslala nekaj strupenih puščic. Andrej je še pred zadnjim snidenjem povedal, da ni dobil, kar je pričakoval. Prijatelju je med drugim potarnal, da mu je Irena v enem mesecu pripravila le juho in sladico. Poleg tega mu je povedal, da je Irena moža prevarala, a kljub vsem travmam z njim preživlja praznike. Irena pa je dejala, da je v treh tednih podoživela svoj 20-letni zakon. Dodala je, da se je možu odprla in pokazala svojo ranljivost, a tega Andrej zaradi vpliva drugih sploh ni opazil. 

poroka na prvi pogled, andrej štelcer, irena martinjak | Avtor: Planet TV Planet TV
Andrej si je na vožnji do Irene dal duška in brez dlake na jeziku udaril po ženi. Med drugim je povedal, da je imela Irena prvi teden "vaginalne težave". "Puščala je madeže na brisački. Mislil sem, da se je - po domače povedano - pos**la. Me je takoj minilo. Ena normalna ženska bi to dala v pranje, ne pa da to pustiš pred tuš kabino kot nemarna packa."

Ko sta si pogledala v oči, pa je Andrej prebral svoje pismo. "V eksperiment sem se prijavil predvsem zato, da spoznam sorodno dušo, s katero bi preživel lepe in morda včasih malce slabše trenutke. Dobil pa sem žensko, s katero je bilo lepo, vendar je bilo več slabih trenutkov. Želela si si globino pogovora, ki pa si jo v meni žal zatrla prve dni. Začelo se je že na poročnem potovanju, ko si dejala: Ne zaljubi se vame. Potem ti je uspelo spremeniti taktiko. Tako sem se spomnil darila - srčka, na katerem je bilo pisemce, naj najprej ljubim sebe in naj bom, kar sem. Jaz sem bil čez celi eksperiment jaz. Tebe sem spoznal kot veliko igralko z velikimi travmami in z zaigranimi čustvi. Kot ženska si bila zame slaba, kajti žena zna kuhati, pospravljati, zlikati srajco. Pri tebi ni bilo od tega nič. Tako sem spoznal, da nikakor nisi ženska zame in boš v prihodnje samo znanka," je v povedal ženi v slovo. Irena je dejala, da je njegov govor ni prizadel. "Če je nekdo bumbar, je bumbar. /.../ Samo stran od take grde osebe," je dejala.

Nato je bila na vrsti ona. "Odločitev, da vstopim v ta eksperiment, zame ni bila lahka. Želela sem spoznati nekoga, ki bi mi bil namenjen, ki bi z menoj odkrival svet in bi skupaj premikala gore. Pa sem dobila tebe. Če bi vedela, da bom spoznala takšnega človeka, kot si ti, se ne bi nikoli prijavila. Sem pa hvaležna, ker sedaj točno vem, česa v življenju nočem in kakšnega moškega nočem. Hvala za razsvetlitev in srečno na tvoji poti," je bila kratka in na tla vrgla svoje pismo. "Njena reakcija me ni prizadela. To delajo primitivci. Marsikatera ženska si želi moškega, kot sem jaz," je povedal Andrej, ki meni, da Irena potrebuje psihiatrično zdravljenje. 

Pri Rudiju in Marjetki je bilo mnogo bolj ljubeče. Oba sta se strinjala, da nadaljujeta skupno pot. 

poroka na prvi pogled, andrej štelcer, irena martinjak | Avtor: Planet TV Planet TV

Komentarjev 2
  • patron 14:41 30.maj 2024.

    verjetno sam kahle odnaša, da ne dela škode stanovalcem !!!!

  • caa4c2cc05b8f086d7df790139b3e96ffd6c4e9a 06:34 30.maj 2024.

    Andrej je lahko samo srečen, da se je rešil Irene! Ženska nima razčiščenih pojmov, je hudobna, hinavska in zahrbtna! Po takem fiasku se ji bo nadaleč ognil vsak normalen moški! Pa šer to, ona je zaposlena v DSO, kar je ...prikaži veče pa druga katastrofa...!!!