Magazin > Film & Glasba & TV
1110 ogledov

Objavili napovednik za Pittov novi film, to se igralcu verjetno še ni zgodilo ...

brad pitt Profimedia
Dirkači Formule 1 so minuli konec tedna na dirkališču v Silverstonu pokazali, kaj zmorejo. V tem duhu je Apple TV v nedeljo na spletu objavil prvi napovednik za film "F1" z Bradom Pittom v glavni vlogi. Odzivi nanj so ustvarjalce verjetno šokirali. Film so še pred premiero raztrgali ...

"Točno tako, 60-letni ameriški dirkač, super realistično," je v komentarju zapisal uporabnik platforme X. Drugim se zdijo prvi prizori, v katerih Pitt med drugim načrtuje nov dirkalnik, le "cringe. "Komaj čakam, da vidim najslabši film vseh časov" in "Ne veselim se filma. Tom Cruise bi 'raztural'", pa se glasita še dva zapisa v celi vrsti negativnih komentarjev, ki so se nabrali pod napovednikom.

Nekdo pa je opozoril, da je režiser filma režiral tudi hit Maverick in da bo film zato zagotovo dober. Ta komentator seveda ni bil edini, ki verjame, da bo F1 kinematografski hit ... Katera skupina ima prav, bomo videli drugo leto.

Film bi moral v kinematografe priti že prej, a so se snemanja zaradi večmesečne stavke v Hollywoodu zavlekla. Tudi v Silverstonu so filmarji posneli še nekaj dodatnih kadrov, med drugim tudi s prvakom Lewisom Hamiltonom.

Pitt v filmu igra nekdanjega dirkača, ki ga prijatelj zvleče nazaj v F1, da bi bil mentor mlademu dirkaču, ki ga igra Damson Idris.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.