Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Avtorica Bridget Jones šokirala bralce

Bridget Jones IMDb
Pisateljica Helen Fielding je razočarala številne oboževalce Bridget Jones, saj je junakinjo v tretji knjigi spremenila v vdovo.

Po tem, ko so morali oboževalci na tretjo knjigo o Bridget Jones čakati kar 14 let, so zdaj šokirani izvedeli, da je avtorica Helen Fielding glavno junakinjo spremenila v vdovo, saj je ubila šarmatnega Marka Darcyja, ki ga v filmu igra Colin Firth. Bridget je tako v novi knjigi samska in mati samohranilka dveh otrok.

V knjigi bralci med drugim izvedo tudi, da je Darcy umrl pred petimi leti, Bridget, ki jo na filmskem platnu upodablja Renée Zellweger, pa je stara že 51 let. Po smrti moža si omisli mlajšega partnerja Roxsterja, s katerim se začnejo nove dogodivščine starejše Bridget, seveda pa debelušna svetlolaska še vedno uživa v cigaretah, alkoholu in je obremenjena s štetjem kalorij. Bivši ljubimec Daniel Cleaver (v filmu Hugh Grant) pa ostaja v zgodbi kot pokvarjeni boter njenih otrok.

Tretja knjiga bo na prodajne police prišla 15. oktobra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.