Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Bagolo čaka Cirkus

Balladero Arhiv skupine
Skupina Balladero, katere idejni vodja je glasbenik Dominik Bagola, na spletu ponuja ekskluzivno predposlušanje novega albuma Club Deuce, ki ga bodo danes predstavili v klubu Cirkus.

Album lahko brezplačno poslušate na Soundcloudu in sicer na povezavi http://soundcloud.com/balladero/sets. Plošček je bil posnet s številnimi glasbeniki iz Slovenije, Italije in ZDA, kot producent pa se je podpisal Bobby MacIntyre in izdelek zmiksal v Miamiju na Floridi, mastering pa je opravil Robert Vosqien v Los Angelesu. Na albumu Club Deuce je dvanajst "na klavirju stoječih" komadov, poleg idejnega vodja projekta Dominika Bagole, pa na njem sodeluje tudi njegov brat Aljoša, širši javnosti znan predvsem iz sveta oglaševanja, ki je režiral tudi videospot za pesem If Only (Če bi), v katerem se got gostja pojavi Jadranka Juras. Spot si lahko ogledate na portalu YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=DuaBiLktSTI.

Koncert se bo danes pričel ob 21. uri, za vstopnico pa boste odšteli 5 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.