Magazin > Film & Glasba & TV
4696 ogledov

Bar: 50 tisočakov je v žep spravil ...

Bar
1/16
Planet TV
Danes je po štirih mesecih tekmovanja znano, kdo je zmagovalec resničnostnega šova Bar.

Veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar je Sandi Jug, tako so odločili gledalci, in osvojil 50 tisoč evrov. "Najlepša hvala vsem, zmaga ni toliko pomembna kot celotna izkušnja. Sem si zaslužil, a bi si tudi kdo drug. Hvala moji družini in prijateljem in vsem podpornikom zunaj, vidim, da jih je bilo veliko," je povedal ob zmagi. Sandi je tudi razkril, da bo večji delež nagrade shranil za čas, ko bo odprl gostilno, manjši del pa bo zapravil za počitnice z dekletom in za družinske člane. 

Sandi jug | Avtor:

V finalu se je za petdeset tisoč evrov sicer borilo šest finalistov: Sandi, Matej, Kristian, Katarina, Tea in Srečko. Prvi je iz igre izpadel Srečko, nato Katarina, ki je v štirih mesecih "preživela" kar sedem vročih stolov, sledila ji je Tea, zadnji pa se je od finala poslovil Kristian in tako sta superfinalista postala Sandi in Matej.

Za glasbeni vložek večera je poskrbel kar voditelj Domen Kumer, za ganljivi trenutek pa Sandijeva mama in dekle. Mama se zaradi bolezni finala ni mogla udeležiti, zato je Sandiju napisala pismi, ki ga je v kamero tudi prebral, njegovo dekle Alja pa je z objemom in hvalospevi poskrbela za romantične solze sreče. 

lara novak, jasmina Magazin To so bili najbolj sočni trenutki v šovu Bar
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice