Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Bi nastopili pred 6000-glavo množico

Demofest Arhiv organizatorja
Bendi, pozor! Natečaj za Demofest 05, ki se bo odvijal kot vsa leta doslej v Banjaluki, se približuje koncu. Demo skupine morajo poslati svoje demo posnetke najkasneje do 19. aprila!

Demofest je največji festival za neuveljavljene bende, na katerem lahko sodelujejo glasbene skupine iz regije EX-YU. Do zdaj se je na Demofest v štirih letih obstoja festivala prijavilo že 1308 glasbenih skupin, kar pomeni več kot 6500 glasbenikov. Prijavljeni bendi imajo možnost nastopa na velikem odru trdnjave Kastel, pred 6000-glavo množico. Lani so Slovenijo zastopali Joko Ono in New Citizens. Prijave so možne preko uradne strani festivala www.demofest.org.

"Jelen Demofest je postala nekakšna znamka v regiji. V štirih letih smo delali na kvaliteti festivala ter gradili pozitiven imidž. Prepričana sem, da se bo tudi letos prijavilo veliko demo skupin," je povedala direktorica festivala Brankica Janković.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.