Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Bo Sodobna družina ostala brez igralcev?

Modern Family EPA/Juan Rico/Fame Pictures
Zvezdniki priljubljene televizijske nadaljevanke Sodobna družina želijo odstopiti od dosedanje pogodbe.

Igralci serije Sodobna družina niso zadovoljni s svojimi pogodbami, saj si želijo veliko bolj mastnih plač, kot jih imajo, zato so proti televizijski hiši 20th Century Fox TV vložili tožbo. Zvezdniki serije Ty Burrell, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreer in Sofia Vergara želijo na sodišču izničiti pogodbo, ki so jo s televizijsko pogodbo podpisali za sedem let. Igralci si prav tako želijo več svobode pri izbiranju vlog izven serije.

Hollywood Reporter poroča, da je Fox zvezdnikom že zvišal plače, vendar so ponudbo zavrnili. V četrti sezoni naj bi dobili 150 tisoč ameriških dolarjev na epizodo, v peti 200 tisoč dolarjev na epizodo, v šesti sezoni 225 tisoč dolarjev na epizodo, če bodo posneli deveto sezono, pa naj bi se jim plača dvignila do 325 tisoč dolarjev na epizodo. S svojo plačo je zadovoljen le Ed O'Neill, ki se ni odločil za tožbo, a naj bi iz solidarnosti vseeno podprl svoje soigralce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.