Magazin > Film & Glasba & TV
239 ogledov

Bora Đorđević: "Pred nastopom je najbolje, da me pustijo pri miru"

Bora Đorđevič
To nam je pred velikim novembrskim koncertom v Stožicah zaupal srbski kantavtor Bora Đorđević, vodja in gonilna sila ene najbolj ikoničnih in najvplivnejših rock skupin iz nekdanje skupne države – Riblja Čorba, ki letos slavi 40. jubilej skupine.

"Pred nastopom je najbolje, da me vsi pustijo pri miru. Hodim gor in dol in sam sebe nerviram. Še vedno. Ko pa enkrat stopim na oder in se med nami in publiko vzpostavi komunikacija, takrat smo vsi eno, dihamo skupaj in zgodi se magija," pravi večni rocker, ki je včeraj praznoval rojstni dan. 

In kaj se nam obeta 18. novembra v Stožicah? "Marsikaj. Pripravljamo koncertni spektakel  5 v 1. Električni del, akustični, številni glasbeni gostje in prav poseben pevski zbor, nove pesmi z albuma ter samostojen koncert srbske rock eksplozije Van Gogh. Stožice se bodo tresle!," je prepričan Bora, ki se je s skupino ravno vrnil s turneje po ZDA. "V New Yorku je prišel do mene en obiskovalec in rekel, da ni razumel niti besede, ampak se je imel super. Gre za našo energijo, ki jo prinesemo med ljudi, naša glasba in naš nastop ljudi napolnita."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.