Magazin > Film & Glasba & TV
17694 ogledov

Boris iz Kmetije: Vse je bilo zrežirano, sami hinavci

boris frangež
Tik pred finalom je izpadel Boris Frangež, ki so mu očitali, da je največji hinavec v šovu. Za naš portal se je odzval tudi na ženine obtožbe.

Kako močno ste si želeli zmage v šovu?
Če si je ne bi želel, se ne bi prijavil.

Potemtakem, sklepam, je bilo razočaranje veliko, da ste izpadli tik pred finalom.
Niti ne. Tako je moralo biti.

Ste verjeli, da vas Deja lahko premaga? Ste jo podcenjevali?
Nikogar nisem in nikoli ne bom podcenjeval. Tako je moralo biti.

Torej niste bili presenečeni, da vas je iz šova vrgla ženska?
V vsakem primeru bi bilo zame takrat konec. Če bi  zmagal, bi bila Deja glava porotnikov, ki so odločali o usodi finalistov, in bi takoj izpadel, z dolgim nosom.

Za Damijanom sta bila na začetku zaveznika. Kdaj se je vajin odnos skrhal?
Ko sem slišal, kakšne "politike“ so se šli. Pogovarjali so, da me morajo čim prej izločiti, ker so se zavedali, da sem močen člen. Videl sem pismo, ki ga je Deja dobila od Damijana. Napisano je bilo, da me morajo vreči iz šova čim prej ali tik pred finalom.

Zdelo pa se je, da vas podcenjujejo, ko so vas postavili za Damijanovega nasprotnika, češ da bi vas najlažje ven vrgel …
Morali so to narediti. Če tega ne bi naredili, bi šla z Damijanom do konca in bi izgubil v finalu. Moral je prej poskusiti.

Kakšno je vaše mnenje o Damijanovem klanu?
Vse je bilo zrežirano, sami hinavci. Vsi so mi očitali, da sem hinavec, tudi gledalci, kot sem videl po komentarjih. Tisti, ki ima malo soli v glavi, tega ne bi pisal. Ljudje, ki tako komentirajo, imajo psihične težave sami s seboj. Vedno sem bil človek, ostal sem človek in v šov sem se prijavil kot delaven človek.

boris frangež Magazin Kmetija: Nekdaj priljubljeni Boris si je nakopal srd gledalcev

Deji ste po boju povedali, da ji želite zmage. Ni to malo hinavsko?
Ne. S tem sem ji dal vedeti, da pridem nazaj in da bom poskrbel, da ne bo zmagala.

Zakaj ste bojkotirali nalogo, ko vas je Maja postavila za hlapca?
Hotel sem jim dokazati, da brez mene ne znajo narediti nič. Namenoma se naredil krog in podstavek, ker sem vedel, da ne bodo zmožni dokončati naloge. Maji sem tudi povedal, da bom naredil delo in dokazal, da lahko le jaz to naredim.

Kaj najbolj obžalujete?
Vsak šov je že vnaprej zrežiran. Tega nisem vedel, ker šovov nisem gledal. Če bi to vedel, bi ubral drugačno taktiko.

Kaj mislite s tem, da je vse vnaprej zrežirano?
Producenti so napeljevali h kreganju. Nisem vedel, kaj ostali pred kamerami govorijo za mojim hrbtom. To je šov. Milena me je klicala in povedala, da so jo napeljevali k temu, da me je kritizirala in da je govorila, da smo v šovu seksali. Jaz sem šel v šov kot človek z družino.

Torej ne drži, da ste dekleta osvajali?
Imam čisto vest. Z nobeno nisem imel namena imeti nič. To je bila igra in želel sem tekmovalce potegniti na svojo stran.

Zakaj se niste držali dogovora, ki sta ga imela s Sabino, ko vas je postavila za glavo družine?
Sabina je želela, da Dejo takoj pošljem v dvoboj, jaz pa sem ocenil, da so drugi močnejši in sem se hotel rešiti najprej njih, nato pa nje. Ubral sem drugo zaporedje.

V šov niste dobili pisma, niti nobenega obiska. Kako ste se ob tem počutili?
Grozno sem se počutil, ko nisem dobil pisma. Psihično me je malo dotolklo. Obiskov pa nisem pričakoval, zato nisem bil šokiran.

Vaša žena je za naš portal povedala nekaj krepkih na vaš račun. Kaj pravite na njene očitke in v kakšnih odnosih sta?
V dobrih odnosih sva zaradi otrok. Nimam težav z njo. Vse sem ji pustil, od nje sem šel praznih rok. Vse, kar sem vložil v hišo, sem pustil njej. Tega ne obžalujem, saj bo ostalo otrokom. Imam dokaze, koliko sem vložil v hišo. Gre za približno 60 tisočakov. Kaj je mislila s tem, da imam dolgove, pa ne vem … Skupaj ne bova več. Nisem več pripravljen z njo živeti. Izrekla je preveč hudih besed. Sem človek kot se šika. Dal sem nekaj v življenju skoz in se ne pustim več "zajebavati“.

boris frangež Magazin Žena tekmovalca Kmetije: "On je ničla od človeka"

Komentarjev 3
  • navigaror 17:51 19.december 2017.

    Kar se mene tiče ima Boris prav, če bi jaz bil v šovu, "ki sem super človek", bi po...il in znorel. Poznam ta šov še iz Planeta, bil sem nekajkrat po "službeni dolžnosti" na snemanju in skoraj vsak tekmovalec si ...prikaži več zasluži glavno nagrado,

  • pje 10:59 19.december 2017.

    Borisu štejem edino to v plus, da je na kmetiji Maji, Mitji, Deji, Tamari in Mileni povedal v obraz, da so eni veliki lenuhi. Tudi sam sem mnenja, da si od teh finalistov noben ne zasluži nagrade. Letošnja kmetija je ...prikaži več imela same take tekmovalce, ki jim delo še kako smrdi.

  • Janez_53 10:37 19.december 2017.

    S tako zahrbtnim, dvoličnim in lažnivim človekom ne bi hotel nikoli v življenju imeti kakršnegakoli posla.