Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Božič bo obarval Joe Montana

Joe Montana Arhiv izvajalca
Božiček bo za malo večje otroke od 23. ure dalje lomastil tudi po ljubljanskem podzemlju, in sicer v K4, kamor prinaša zvrhan koš plesne radosti z Joejem Montano na čelu.

Letos se na predbožični večer podajte na tradicionalno polnočnico v temno ljubljansko klet.

Colours ekipa pripravlja nepozabno obujanje zgodovinskih dejstev, ki jih boste slavili vse do zgodnjih jutranjih ur, ko bodo vaše moči že krepko pešale, Njegova luč pa vam bo še vedno jasno kazala pot naprej.

Na najsvetejšo noč v letu se bomo spomnili, od kod izvira naša neizmerna ljubezen in vera v tisto, kar nas še danes polni in nam daje moč, nas znova in znova žene naprej in le naprej.
Zato je prav, da se sprehodimo nazaj v času in počastimo naše očake, ki so nam odprli oči in našpičili ušesa, ter nam odkrili ta čudoviti svet, iz katerega črpamo mnoge nepozabne izkušnje, ki nam lajšajo vsakdan.

Na velikem plesišču vam bodo ritke stresli Joe Montana, Ian F., Aneuria, Vid Vai & Evano, na malem pa Nitz, Danza Macabra, Zergon, Minusplusforward ter Rois & Fraku.

Cena vstopnice do polnoči znaša sedem evrov, pozneje pa devet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.