Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Brejkajte z grofom Moneyshotom

V Moneyshotovih miksih se najde vse od hip hopa, brejkov, jazza do funka, popa i Žurnal24 main
Ekipa P4B, ki v K4 prireja večere Mashin’, v domače loge pa bodo tokrat pripeljali grofa električnih brejkov, ki sliši na ime DJ Moneyshot.

Grof električnih brejkov, skrečanja in akapel, DJ Moneyshot, ki se nadvse rad poigrava tudi z mikstejpi, bo s svojo kronico blestel tudi v ljubljanskem podzemlju. Komur še ni jasno, za koga pravzaprav gre, naj malo pobrska po spletu in se potopi v vibrirajoči se svet radijskih šovov, ki jih obvladuje britanska ekipa Ninja Tune.

Moneyshot je skupni imenovalec za eklektični okus nadebudnega didžeja in njegovih izkušenj, ki si jih je nabral med nastopi na velikih festivalih, obenem pa je tudi ime nove generacije Solid Steel didžejev.

Za dobro mero okusne porcije električnih beatov bo za gramofone poprijel še hip hop maestro Gramatik z ekskluzivnim live actom, v katerem boste lahko slišali material s prihajajočega albuma Street Bangerz vol. 4, na malem plesišču pa bo zazvenelo, kar je najglobljega v bobnu in basu.

Cena vstopnice do polnoči je 8 evrov, pozneje 10 (študent 9).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.