Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Brez povratka pred starko s koso

Brez povratka Kolosej
V filmu Brez povratka 5, peti dogodivščini iz uspešne franšize grozljivk, ki prihaja na filmska platna slovenskih kinematografov, Smrt spet dokazuje, da je najbolj izurjena zalezovalka; sistematično lovi skupino prijateljev, ki se skušajo izmakniti njenemu neusmiljenemu pregonu.

Vizija spektakularnega porušenja visečega mostu skupino prijateljev reši pred gotovo smrtjo. Vendar starka s koso ni zadovoljna z njihovim pobegom, zato za vsakega pripravi nepričakovan in zelo boleč konec. Med iskanjem rešitve prisluhnejo nasvetom skrivnostnega pogrebnika, ki je v preteklosti že videl podobne primere Matildinega krutega poigravanja s svojimi žrtvami. Toda ledeni objem smrti je tokrat še bolj neizprosen in krvav.

"V prejšnjih filmih Brez povratka," pravi režiser Steven Quale, "je smrt likov neizogibna; vprašanje je le, kako in kdaj. To dodaja napetost in adrenalin. V tem filmu pa smo dodali preobrat: peščica jih najde možnost, da preživi."

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.