Magazin > Film & Glasba & TV
12334 ogledov

Challe Salle s pesmijo nad Zlatka, ta se je iz njega norčeval že zjutraj

challe salle Instagram
Challe Salle objavil odgovor.

Challe Salle je s pesmijo odgovoril Zlatku. V svojem novem izdelku, ki nosi naslov Tata, Challe med drugim pove, da ima njegov kolega "jajca" le, kadar se "pošmrka" in da ga javnost posluša samo takrat, kadar se spravi nanj. Po njegovem mnenju je njegov največji hejter tudi njegov največji fan. V spotu je Challe javnost spomnil tudi na Zlatkovo afero, ko je na nekem javnem dogodku nespoštljivo ravnal s slovensko zastavo. Poudaril je, da ima čisto vest in da je "provokatorju" Zlatku potekel rok trajanja. 

Pred objavo videa se je oglasil Zlatko. "Danes je dan D. Veste, kaj morate narediti. To, kar smo bili zmenjeni. Delite njegov komad, da ne bo moral tolikokrat do Nemanje, da ne bo potreboval Indijcev. Bodimo dobri ljudje, dajmo mu pomagati," je dejal in dodal, da ga zanima, kaj je Challe posnel.

Challe Salle pa je pred objavo svoje nove pesmi medijem poslal sporočilo za javnost. "Nov projekt, pesem z naslovom TATA, je nastal v luči dogodkov zadnjih 14 dni. Doživel sem organiziran javni napad s strani nekaterih posameznikov, ki želijo odkrito in prikrito škodovati mojemu dobremu imenu in karieri ter povzročati bolečino moji družini. Glede vseh obtožb proti meni ponavljam, da nič od tega, kar se mi pripisuje, ni resnica. Ostro obsojam vse laži in sovražni govor. Neutemeljene obtožbe brez dokazov, ki temeljijo zgolj na besedah proti besedam, so presegle vse meje sprejemljive javne komunikacije in s tem tudi družbene odgovornosti, ki jo nosi naša glasbena scena. Podpihovanje sovraštva, izražanje škodoželjnosti in laži – vse to je nedopustno. Takšne zadeve se ne rešujejo na družbenih omrežjih in preko medijev, ampak pri pristojnih organih, za katere verjamem, da bodo poskrbeli za pravico in resnico. Nanje se bom obrnil tudi sam," je zapisal in dodal, da se ukvarja predvsem s tem, kako zaščititi družino. 

"Ker pa sem na koncu dneva poklicni glasbenik, čutim odgovornost do svojih poslušalcev in poslušalk, ki se jim iskreno zahvaljujem za podporo, ki mi jo izkazujejo. Tudi zaradi njih sem v zelo kratkem času posnel glasbeni odgovor, ki odraža moj pogled na nastalo situacijo. Izrazil sem svoja čustva, kljub temu pa je ključno sporočilo pesmi, da ne podpiram sovraštva in negativnosti, saj sem se vedno trudil za širjenje pozitivne energije in vrednot."

Challe Salle pravi, da je po značaju borec, ki ne "popušča niti takrat, ko bi kdo že obupal". Povedal je tudi, da se zaveda, da bo izid pesmi sprožil nov napad nanj. "Ne glede na to, pa sam zaključujem to zgodbo in vso svojo energijo usmerjam v stvari, ki so mi res pomembne. Dopustniški čas bova z zaročenko izkoristila za priprave na poroko, ki prinaša novo poglavje v našem družinskem življenju. Končno se bom lahko brez časovnih omejitev popolnoma posvetil tudi sinu. Oba mi pomenita največ. Vsak dan se učim in poskušam biti najboljša verzija sebe."

challe salle | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Spomnimo. Challe Salle je v podkastu Pera Martića povedal nekaj krepkih na račun raperja Zlatka, med drugim tudi to, da ni iskren človek in da ga le redki še poslušajo. Svoje dosežke je sicer med pogovorom hvalil. Užaljeni Zlatko je dal glasbenemu kolegu 24 ur časa, da se javno opraviči, sicer mu bo uničil kariero. 

Challe ni klonil in Zlatko je objavil pesem Klepc laže, ki je nabral že več kot 840 tisoč ogledov. V pesmi Challeta obtožuje zapeljevanja mladoletnic in pretepanje partnerke. 

Je Zlatko uničil Challetovo kariero? Toliko ljudi je prišlo na njegov brezplačen koncert na Vrhniki. 

Komentarjev 8
  • Avatar Jašna53
    Jašna53 20:26 11.julij 2024.

    Čaleta jebe mehki "L", pa IQ!!

  • Ender3 19:54 11.julij 2024.

    Vedno bolj imam občutek, da je medosebni fajt čefurskih glazbenikov zrežiran. Mediji in bebavi avtorji pa to protiplačilu ažurno oglašujejo. Toliko publicitete si navadni estradni glazbeniki realno ne zaslužijo.

  • Kojak 17:55 11.julij 2024.

    Refren pa v sbrohrvaščini sramota, poserjem se na vse te raperje, sploh tiste ki jih sofinanciramo mi državljani. Npr. Zlatko ima status kulturnika, ne vem ker bedak mu ga je odobril.