Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Cowell je Tangels poslal domov

Raay in Marjetka, gonilni sili skupine Tangels. (Foto: Borut Cvetko/mediaspeed.n Žurnal24 main
Člani skupine Tangels so svoj pevski talent pokazali tudi na odru britanskega X Factorja. Stroge žirije niso prepričali.

Revija Stop piše o ne ravno uspešnem nastopu slovenske skupine Tangels na avdiciji britanskega X Factorja. Člani skupine naj bi se prebili skozi tri predizbore, četrti nastop pa že pomeni nastop pred slavno žirijo s Simonom Cowellom na čelu.

Pred žirijo naj bi nastopili s pesmijo Whitney Houston I wanna dance with somebody. Cowell naj bi naše glasbenike prekinil sredi nastopa in jih hladno odslovil. Ti so si nato priborili še drugo možnost, a so bili tudi med drugo skladbo prekinjeni.

O nastopu na priljubljeni oddaji smo hoteli povprašati tudi vodjo skupine Raayja, a je zaposleni glasbenik na dopustu. Kot je zapisal na svojem facebook profilu, je to, da je med počitnicami izklopil telefon, njegova druga največja prelomnica v življenju. Prva prelomnica je bila poroka z Marjetko, ki je prav tako članica skupine Tangels.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.