Magazin > Film & Glasba & TV
1467 ogledov

Damjan Murko: Tale prizor si bo njegova žena dvakrat pogledala

damjan murko Tibor Golob
Je ali ni?

Največji provokator na slovenski glasbeni sceni Damjan Murko je izdal nov videospot, in sicer za pesem Rabim zdravnika. Kot vedno je tudi ta video nekaj posebnega in besedilo polno vročih asociacij ... 

V enem prizoru je Damjan s postavnim reševalcem zaigral umetno dihanje. Sta se poljubila? "Težko ga je bilo prepričati v poljub. (smeh) Ljudje, ki nastopajo v mojih spotih, morajo nekaj vedeti. Sem lik, ki na neko karto igra že leta in leta, zato morajo biti na vse pripravljeni. A če sem iskren, do poljuba ni prišlo," je za naš medij povedal pevec, v naslednji sapi pa dodal, da želi z dramatičnim vzdušjem ljudi pustiti v dvomih. "Morda pa tudi moja izjava ni točno. Morda je prišlo do poljuba. Kdo ve ...." je izjavil in nam ob tem še zaupal, da je bil njegov soigralec sprva res v dvomih, kaj narediti, na koncu pa je po Murkovih besedah popustil. "Rekel je: 'Vse za potrebe spota in vse za Damjana.' Moja karizma dela čudeže," nam je v smehu še povedal pevec, za katerega sta pesem napisala Saša Lendero in Miha Hercog.

In kaj je na spot rekla žena? "Nisem je še videl. Upam, da nima pripravljenih kovčkov. (smeh) Ona zaupa mojim marketinškim prijemom in ve, da vse, kar naredim, v ljudeh vzbudi takšna in drugačna čustva, in to je najbolj pomembno."

Sicer pa se je med snemanjem zgodila nezgoda. V pevca se je z vso hitrostjo zaletel dron. "Snemal sem videe za Instagram zgodbe in nisem bil pozoren. Na srečo je bilo z mano medicinsko osebje, ki me je takoj oskrbelo," je povedal Damjan, ki je lahko vesel, da ga dron ni zadel v glavo, ampak v rebra.

Komentarjev 1
  • Nevica 08:23 23.julij 2024.

    Bo Murko pisal uvodne besede za LGBT praktične priročnike namesto Maljevca????? NIč bat, denarja ne bo zmanjkalo....vse za naše osnovnošolčke!!!!!