Magazin > Film & Glasba & TV
3457 ogledov

David Amaro prvič s to znano Slovenko

david amaro, ines erbus Domen Jančič
Glasbenika in dolgoletna prijatelja Ines Erbus ter David Amaro, sta na željo mnogih oboževalcev, končno zapela v duetu.

David in Ines sta okronala 13. obletnico prijateljevanja z iskreno zgodbo, predstavljeno v prelepi vizualni obliki, pod katero se je podpisal Matic Gabriel. "Od milijon pesmi, ki sva jih prepela z Davidom, mi je ta še posebej pri srcu. Projekt je bil zame eden najlažjih do sedaj in v čast mi je, da sem v tako lepem duetu zapela ravno z mojim najboljšim prijateljem. Neprecenljivo,” nam je zaupala Ines, David pa je ob izidu pesmi povedal: “Svojega prvega dueta si ne bil mogel predstavljati z nikomer drugim, kot s svojo Ines. Imava že ogromno skupnih spominov, tale pa bo za vedno imel posebno mesto.” Ideja za pesem se je porodila naključno, ob srečanju z legerdarnim skladateljem 90ih let, Goranom Šaracom.

"Predstavil nama je pesem, v kateri sva takoj videla potencial. Tako smo se združili ustvarjalci različnih generacij in balada, KAD TI DOTAKNEM USNE, je zaživela. S pesmijo sva izredno zadovoljna, saj ima duh brezčasnosti in modernosti hkrati, kar je izredno težko doseči." Tako Ines Erbus kot tudi Davida Amara smo lahko bolje spoznali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, v najstniških letih pa sta navduševala mladino po celi Sloveniji - Ines v takratni skupini Foxy Teens, David pa se je predstavljal pod imenom David Grom. "V 40-letni karieri sem delal nešteto duetov in za uspešno pesem je najbolj pomembna kemija med pevcema. Taka kemija, ki je med Ines in Davidom, pa se redko sliši. Pesem je pevsko zahtevna, ker ima globoko emocijo, njuno petje pa je na ravni najboljših svetovnih duetov. Glasova sta zlita tako v izvedbi kot tudi v medsebojni energiji, zato pesmi napovedujem velik uspeh," je o sodelovanju povedal Goran. 

V 24. urah je njuna pesem dosegla čez 50.000 ogledov in odziv oboževalcev je po njunih besedah neprecenljiv. “Najlepše je ko lahko nekomu, s svojo glasbo polepšaš dan, ko pa nazaj dobiš toliko lepih sporočili in delitev, pa je ves trud poplačan,” sta nam zaupala pevca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.