Magazin > Film & Glasba & TV
28541 ogledov

Denis iz Kmetije: Zaradi tega ga zunaj napadajo gledalci

Denis Šajher Kovačič POP TV
Kmetija. Denis je v areni v spretnosti izgubil proti Luki in moral pospraviti svojo vrečo. V intervjuju nam je zaupal, ali se je zaljubil v Saro.

Vaši sotekmovalci so rekli, da ste večkrat izjavili, da želite domov, a videti je bilo, da ste bili zelo razočarani, ko ste izgubili.
To sem rekel, da bi drugi mislili, da sem že obupal. Menim, da bi bil vsak razočaran, če bi izgubil v areni. Želel sem si ostati v šovu.

Zakaj se z bratoma Klobasa niste dobro razumeli?
Glavni razlog za to je bil prvi teden, ko sem ju postavil za hlapca, kar sta mi zamerila. Takrat se ju nisem poskušal znebiti, ampak me je zanimalo, kako bo videti, ko bosta to delo kot ena oseba opravljala dva. Verjetno se nismo razumeli zaradi rivalstva, maščevanja. Je pa tudi res, da mi je Jan s taktiziranjem šel malo na živce. Sedaj se je moje mnenje spremenilo. Kapo dol za takšno igro.

Vam je žal, da se niste povezali z njima?
Da, a ne zaradi taktik, temveč zato, ker menim, da bi se v šovu lahko dobro razumeli. Tudi z Luko in Tomom sem se na koncu povezal, ampak je bilo že malo prepozno. Sedaj, ko je snemanja konec, se najbolj družim ravno s tem klanom – Luko, Tomom in dvojčkoma.

Tilen vam je očital, da se odklanjali delo. Rekel je tudi, da vam ne verjame, da vas je bolel hrbet.
Ko sta se v areni pomerila dva para, sem moral jaz kot črna ovca spati v kajži, da so dvojčka, Marjana, Boža in Danijel lahko spali v koči. Noč je bila mrzla in očitno mi je napihalo hrbet. Naslednji dan sem Luko dvignil in me je zgrabilo. Res me je ves teden bolelo.

Zelo ste zaupali Sari, a tudi ona naj bi po mnenju nekaterih igrala dvojno igro. Kako na njo gledate danes?
Gledala je nase in prav je tako. Z vsemi se je dobro razumela. O njej nisem spremenil mnenja. Spoštujem jo in hvaležen sem ji, ker mi je pomagala.

Ste se zaljubili vanjo?
Ne bi rekel, da sem se zaljubil. Bila mi je simpatična. Navezal sem se nanjo, saj je bila edina, ki sem ji lahko kaj zaupal.

Če ne bi imela partnerja, bi pri njej preizkusili svojo srečo?
Jaz sem iz Maribora, ona iz Izole. Težko ...

Luciji, ki se je malo zagledala v vas, ste rekli, da vas zunaj čaka dekle. Ste govorili resnico?
Ne, šlo je za neslano šalo, ki so jo nato vsi pograbili. Saj sem vsem razložil, da gre za šalo, Lucija pa je to vseeno verjela, kar mi je tudi ustrezalo. Tudi gledalci mi še vedno pišejo, da sem prevaral punco. Skratka, pošalil sem se.

Bili ste prvi glava družine. Kako težko je nositi ta klobuk?
Ni bilo težko, saj je lahek. (smeh). Prva dva dneva sem bil malo prestrašen, nato pa sem videl, da stvari tečejo. Sem imel pa srečo, da se bil prva glava družine, saj so si me ljudje po tem zapomnili.

Kaj si obetate od prepoznavnosti?
Poskušal jo bom čim bolj izkoristiti. Mlad sem še, zato nameravam izkoristiti vsako priložnost. Želim si stati pred kamero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.