Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Digitalni Illegalci v živo iz podzemlja

Telekinesis Nika Zor, arhiv izvajalcev
Ko že mislite, da vas nič več ne more presenetite, iz podzemlja priroma novica. Konec avgusta, na dan, ko se bo ljubljanski park Tivoli kopal v zvokih techna, se bo v Štirkino klet prikradla temnica. Na posebni digitalni veselici bodo Illegalci iz podzemlja v živo predvajali svoj 15. podcast.

Entuziasti, ki ne spijo mirno brez drum'n'bassa v ušesih, bodo 27. avgusta prišli na svoj račun. V ljubljanskem Klubu K4 Illegal kru na primernem ozvočenju premierno pripravlja jubilejni 15. podcast.

S temačnim zvokovjem in globokimi lomljenimi ritmi vas bo zasul domači tandem Telekinesis, ki v svet pošiljata hit za hitom, Hedon, freakolowsky in Spade, ki zagotovo ne bo ostal brez besed, morda pa boste lahko tudi vi pozdravili mamo, očeta, strica, teto, psa ali mačko, skratka vse, ki vas poznajo.

Vstop bo mogoč le z natisnjenim (3 evre) ali SMS vabilom (6 evrov), podcast pa ne bo posnet, zato predvajanja v živo le ne zamudite!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.