Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Elektro začetek pomladi

Mouse on Mars bosta festival odprla jutri v Kinu Šiška. (Foto: Arhiv organizator Žurnal24 main
Festival pomladi se bo letos z dodatno ponudbo iz prestolnice razširil na zahod.

Letošnji avdiovizualni festival elektronske glasbe s proslavljanjem pomladi se začenja jutri, slavje pa bo trajalo vse do 20. maja.

 

Letos z novimi podporniki

Pomladno elektronsko rajanje, ki ga je do zdaj vedno okronal koncert na prostem v parku Tivoli, se letos širi na Primorsko. "Festival pomladi se je prvič znašel brez podpore Mestne občine Ljubljana, zato tudi ne bo tradicionalnega OpenAir koncertnega dogodka v Ljubljani," pojasnjuje organizator festivala Martin Bricelj.

 

Bo pa ponudba najbogatejša do zdaj. Dogajanje se bo začelo jutri, ko bo festival v Kinu Šiška odprl nemški dvojec Mouse on Mars, nadaljevalo se bo v Novi Gorici na Mestu mladih. "Vrhunec obeh festivalov bo vsekakor koncertni dogodek na prostem v Vrtojbi pri Novi Gorici," glavni dogodek, Odisejado 2010, napoveduje Bricelj. Festival pa bo svojo pot sklenil na začetku, v Kinu Šiška, kjer se bodo poleg tujih zvezd predstavili mladi slovenski didžejski upi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.