Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Elektronski karnevalski utrip

The Shapeshifters Arhiv organizatorja
V petek, 18. maja, bo Gospodarsko razstavišče utripalo ob praznovanju pete obletnice enega največjih slovenskih elektronskih dogodkov – Electronic Carnivala.

Electronic Carnival letos obeležuje svojo peto obletnico, ki jo bodo ljubitelji elektronske glasbe lahko praznovali na Gospodarskem razstavišču, kjer se bo v treh glasbenih arenah za gramofoni zvrstilo več kot 20 nastopajočih.

Dogodek je svojo premiero doživel pred petimi leti v razprodani dvorani v štajerski prestolnici in vsako leto postregel z naelektrenimi ritmi.

Kot se za vsak Carnival spodobi, bo tudi tokrat večer odet v tančico misterije, ki vas bo v noč zapeljala z vrhunskimi didžeji. Za mešalkami se bodo tako med drugim zvrstili Sander Van Doorn, ljubljenca slovenskega občinstva The Shapeshifters, premierno pa bo v Sloveniji nastopil Fritz Kalkbrenner, brat Paula Kalkbrennerja, ki je v začetku maja nastopil v izolski Ambasadi Gavioli.

Na plesišču vas bo s plesnimi ritmi zasul tudi domači virtuoz z vzpenjajočo se kariero – Beltek, medtem ko v goste prihajajo še Billy Nasty, Industrizalyzer, Psiho in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.