Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Faith No More na Exitu

Faith No More se vračajo po 12 letih premora. Žurnal24 main
Elvis Jackson in Faith No More prihajajo na Exit.

Po 12 letih premora se je februarja lani zgodilo to, na kar so številni čakali – kalifornijska skupina Faith No More se je znova združila in se odpravila na obširno, pretežno festivalsko turnejo The Second Coming. Bend, ki je najbolj znan po frontmanu, karizmatičnem pevcu Miku Pattnu, poleti končno prihaja na festival Exit.

Poleg njih bodo nastopili tudi punk rockerji Bad Brains in britanski indie rock bend The Horrors, The Chemical Brothers, Mika, Placebo, Missy Elliott, Röyksopp, LCD Soundsystem, Pendulum Live in Crystal Castles, pridružili pa se jim bodo tudi slovenski Elvis Jackson,
 
Exit bo potekal med 8. in 11. julijem na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, kjer se bodo zbrali najbolj priznani glasbeniki svetovne scene in obiskovalci z vseh koncev sveta. Znan po svojem neverjetnem vzdušju, eni najboljših dance aren na svetu in vrhunski lokaciji bo Exit obiskovalcem ponudil najboljši poletni žur in nepozabne nastope več kot 600 izvajalcev na več kot 20 festivalskih odrih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.