Magazin > Film & Glasba & TV
2775 ogledov

Fotografije: V tej bolnišnici naj bi Meghan rodila

meghan markle
1/3
Meghan Markle si je želela roditi doma, a se ji želja menda ni izpolnila.

Meghan in Harry sta v ponedeljek ob 5.26 postala starša. Danes naj bi par sina predstavil javnosti in razkril njegovo ime.

Meghan si je želela roditi doma, ker pa je otrok zamujal, je morala v bolnišnico. Vsaj tako se govori. Vojvodinja naj bi rodila v bolnišnici Portland Hospital, ki velja za eno najbolj razkošnih bolnišnic v Veliki Britaniji. Porod naj bi v tej bolnišnici stal 27 tisoč evrov. Tukaj so rodile tudi Victoria Beckham, Geri Halliwell, žena Jamieja Oliverja in Sarah Ferguson, nekdanja žena princa Andrewa.

Soba je v bistvu apartma, v kateri je tudi dnevna soba in hladilnik s šampanjcem. Nosečnice si lahko izberejo ginekologa, med porodom pa so jim na voljo tudi drugi zdravniki in medicinske sestre, če ima mama težave z dojenjem, bodo priskrbeli celo dojiljo. Vsaka dodatna noč v bolnišnici stane 1400 evrov.

meghan markle Magazin Meghan: Dvor po vsej verjetnosti pomotoma razkril otrokovo ime

Nekateri so v tej bolnišnici zapravili tudi več kot pol milijona evrov. "Naše stalne stranke so znane osebe, prihajajo pa tudi arabske princese,“ je povedal izvršni direktor bolnišnice in dodal: "Bogatim strankam damo vse, česar si želijo. Če želijo deset dodatnih sob, jih bodo dobili.“

Bolnišnica bo poskrbela tudi za fotografa, v trgovini, ki se nahaja tam, pa je mogoče naročiti srebrn ali bronasti odlitek nogice.

Za gurmanske užitke skrbi ekipa 13 kuharjev, ki bo mamicam pripravila vse, kar jim bo zadišalo.

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.