Magazin > Film & Glasba & TV
2885 ogledov

Gašper Rifelj se stiska k drugi plesalki in pravi: "V odnosih iščem nekaj več"

gašper rifelj RoxPro Production, Rok Maver
Njegov album bo izšel čez eno leto.

Pevec Gašper Rifelj predstavlja novo pesem z naslovom Obstaja nekaj več. "Pesem Obstaja nekaj več je naslovna pesem mojega prvega albuma in jo svojim poslušalcem skupaj z videospotom podarjam na svoj rojstni dan. Gre za pesem v nekoliko bolj latino plesnih ritmih, ki govori o prvi kemiji med dvema osebama ... Ko se predata drug drugemu in ko se življenje, kot pravim v pesmi, zdi kot ples. Čez leta in med odraščanjem in iskanjem sebe sem prišel do točke, ko tako v svoji poslovni karieri kot tudi v zasebnih odnosih iščem nekaj več. Včasih mi ni bilo pomembno, s kom vse sem delil svojo energijo in komu vse sem namenil svoj čas. Danes, verjetno že zaradi svoje očetovske vloge, na življenje gledam drugače in svoj prosti čas namenim ljudem, ki mi dajejo še več zagona za ustvarjanje. Hkrati pa sem neizmerno hvaležen za ljudi, ki v moje življenje prinašajo pristne in iskrene odnose," pravi simpatični pevec. Gašper pa napoveduje tudi izid novega albuma, ki bo izšel točno čez eno leto, na njegov 35. rojstni dan. 

Videospot za novo pesem so posneli v enem izmed ljubljanskih klubov. "Skupaj z mojim bandom, plesalci in izjemno produkcijsko ekipo RoxPro production pod taktirko Roka Mavra smo posneli videospot, na katerega sem zelo ponosen. V videospotu je glavno žensko vlogo odigrala izjemna Alexandra Averkieva. Rusinja, ki zadnja leta kroji svetovni plesni svet, se je na snemanju zelo dobro znašla in vživela v pesem in vlogo." Gašper pa si to, da se je Alexandra odzvala njegovemu vabilu, šteje v posebno čast. "Nekaj vroče energije je dodal še kubanski bruhalec ognja in moj zvesti bend, ki me spremlja na vseh mojih nastopih," še doda Gašper.

Družina mu pomeni vse

Gašper je družinski človek z veliko začetnico. Na svojih družbenih omrežjih rad deli utrinke iz zasebnega življenja, poletje pa so z družino tudi letos preživeli v kampu. "Ogromno mi pomeni, da smo lahko v stiku z naravo, zato že tretje leto zapored hodimo z avtodomom kampirat na morje. Tak način dopusta nam zares ustreza, saj si oba z Majo lahko napolniva baterije, pozabiva na skrbi in preprosto uživava v družbi drug drugega in najinih otrok. Morje mi predstavlja svobodo in moč. Vedno znova, ko sedim na obali in se zazrem v morje, me prevzame njegova veličina, sploh takrat, ko je ob meni moja družina - partnerka Maja in najina dva sinova Brin in Fran. Vsak trenutek, ki jih preživim z njimi, me navdaja z neizmerno srečo in ponosom. Lahko rečem, da so moj navdih pri ustvarjanju glasbe, ki prihaja iz mojega srca, in za takšne trenutke si rad rečem, da je vredno in da obstaja nekaj več," še zaključi Gašper, ki je ljubezen svojega življenja srečal med sodelovanjem pri oddaji Zvezde plešejo. Kot je znano, je v šovu plesal z Majo ...
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.