Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

George Clooney graja soigralce

George Clooney Flynet
Igralec George Clooney je razkril, da je sit kolegov iz igralskih vod, ki se pritožujejo nad svojim "težkim" življenjem. George pravi, naj nehajo jamrati.

George je med nedavno okroglo mizo hollywoodskih igralcev dejal, da je sit zvezdnikov, ki se pritožujejo nad svojim življenjem: "Ko sem še živel v Kentuckyju, sem obiral tobak. To je bilo trdo delo. Prodajal sem zavarovanja, tudi to je bilo trdo delo. Igranje pa ni trdo delo. Če sedite za takšno okroglo mizo, potem ste imeli v življenju veliko srečo," jih je pograjal 50-letni zvezdnik. "Poznam ogromno talentiranih igralcev, ki niso nikoli dobili takšne priložnosti. To nima nič opraviti s trdim delom. Seveda, na snemanju prebiješ veliko časa in za avdicije zabiješ veliko ur, a prodajanje čevljev je veliko težje delo kot igranje."

Georgea je pritoževanje zvezdnikov zmotilo že na začetku njegove kariere, zato je bil že takrat odločen, da sam ne bo takšen, ter da bo užival v sreči in bogastvu. "Spomnim se, ko sem slišal nekaj zelo znanih igralcev, ki so jamrali nad svojim življenjem in govorili, da je njihovo življenje težko. Tega nisem hotel poslušati. Sam vse skupaj vidim kot nek izziv. Včasih sem slab v svojem delu, nikakor pa ne mislim, da je težko," je zaključil igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.