Magazin > Film & Glasba & TV
79 ogledov

Glasbene dive prihajajo v Križanke

Danijela Martinović
1/3
Arhiv organizatorja
V Slovenijo vnovič prihaja Danijela Martinović, ki bo 2. junija ob 21. uri nastopila v romantičnem ambientu ljubljanskih Križank. Na odru se ji bosta pridružili tudi gostji, glasbeni divi Helena Blagne in Tereza Kesovija.

Danijela, ki jo je slovensko občinstvo že dodobra spoznalo na njenih preteklih koncertih, je svojo glasbeno pot začela pri 14 letih. Pela je v različnih skupinah, leta 1996 pa poslušalce osvojila s prvim samostojnim albumom Zovem te ja. Dve leti pozneje je s pesmijo Neka mi svane zmagala na Dori in se zasidrala na glasbeno sceno.

Lani je svojim oboževalcem postregla z novim albumom Unikat, za katerega pravi, da je najpogumnejši v njeni karieri: "Je drugačen, a ima nek skupen zvok s prejšnjimi albumi. Besedila so pogumna, močna, delali in ustvarjali smo brezkompromisno, dokler vsak delček ni bil na svojem mestu."

Ali res stoodstotno, kot pravi Danijela, stoji za svojim zadnjim albumom, boste lahko v živo preverili v začetku junija, ko bo hrvaška diva v Križankah nastopila s primadono slovenske zabavne glasbe Heleno Blagne in Terezo Kesovijo, ki je prepoznavna po svoje nepozabnem glasu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.