Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Goldfrapp odpovedali koncert

Goldfrapp, koncert, kino šiška
1/4
Žurnal24 main
Tudi Goldfrapp so, tako kot pred kratkim Boy George, prek Twitterja odpovedali ljubljanski koncert, ki naj bi se zgodil nocoj, ker je pevka izgubila glas. Nov datum koncerta bo znan v ponedeljek.

Okoli odpovedi koncerta krožijo sicer neuradne informacije – po nekaterih trditvah naj bi pevki skupine med tonsko vajo v Kinu Šiška odpovedal glas, kar potrjuje tudi njihov zapis na Twitterju ("I think performing, having still not fully recovered and giving it my all last night, meant my voice has gone again today" v prevodu: "Mislim, da mi je glas zaradi nastopanja zopet odpovedal, ker si še vedno nisem popolnoma opomogla, včeraj pa sem dala vse od sebe"). 

Golfrapp so okoli 17. ure prek svojega profila na Twitterju sporočili: "I've had to cancel the show tonight in Ljubljana. I can't explain how awful I feel about having to do this. I'm so sorry to dissapoint you" ("Moramo odpovedati nocojšnji koncert v Ljubljani. Ne morem vam obrazložiti, kako grozno se počutim. Žal mi je, da vas moram razočarati.")

Na Pristopu so nam pojasnili, da bo nov datum koncerta znan že v ponedeljek in da je pevka skupine izgubila glas. Koncert Goldfrapp naj bi se v Ljubljani zgodil v roku enega meseca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.