Magazin > Film & Glasba & TV
18875 ogledov

Grozljivo: Če bi naši tekmovalci poznali zgodbo vile, se verjetno ne bi tako smejali

exatlon
1/5
Planet TV
Če bi kdo rekel, da v vili straši, se ne bi čudili.

V šovu Exatlon sta se ekipi borili za prav posebno nagrado – zabavo ob noči čarovnic. Na poligonu Potopljeni zaklad je že od samega začetka slabo kazalo ekipi Triglava, saj so nastopili v zelo okrnjenem številu – Andrei Lenart in Franko Bajc sta morala tekmo zaradi poškodbe izpustiti. V ekipi Jadran pa je tokrat najbolj trpela Lara, saj tudi Eva ni mogla nastopiti. 

V tesnem dvoboju je zmagala ekipa Jadran, ki si je prislužila zabaven večer. Vsi tekmovalci šova, tudi tuji, živijo v dobro varovanem naselju, ki ga ne smejo zapustiti. Tako je tudi zabava modre ekipe potekala znotraj tega naselja, in sicer v zloglasni "italijanski vili".

Lokalno prebivalstvo vam bo o tej vili povedalo strašljivo zgodbo. Kot smo izvedeli na ekskluzivnem obisku kraja snemanja šova v Dominikanski republiki, je v tej hiši umrlo več ljudi. Tam je živel preprodajalec drog, ki ga je, tako kot tudi vso njegovo družino, ubila policija.

Tekmovalci te zgodbe verjetno ne poznajo. V galeriji si lahko ogledate nekaj utrinkov iz divje zabave. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.