Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Hollywood počastil štirinožne zvezdnike

zlati ovratniki
1/7
Reuters
V Hollywoodu imajo novo filmsko nagrado, ki se imenuje zlata ovratnica. Tudi na tej podelitvi je slavila zvezda iz filma Umetnik.

V hotelu Hyatt Regency Century Plaza so podelili prve zlate ovratnice, s katerimi so počastili delo psov v filmskem in televizijskem svetu. Blišč ceremonije ni veliko zaostajal za drugimi podelitvami. Kosmatinci so se sprehodili po "rdeči" preprogi, kjer so jih z odprtimi rokami in mikrofoni (verjetno tudi s kakšnim priboljškom) sprejeli novinarji in fotografi.

Med zvezdniki, ki so podelili nagrade, sta bila tudi igralec NCIS Pauley Perrette in igralka Wendie Malick, ki pa svojim štirinožnim kolegom po prikupnosti nista segla do kolen.

Največja zvezda večera je bil Uggie, kuža iz nemega filma Umetnik. Prejel je nagrado za najboljši pasji nastop v filmu. Nagrado je v njegovem imenu prevzel njegov trener Von Muller, ki je v zahvalnem govoru povedal, da je mali jack russel odličen igralec in čudovit član družine.

Škandal po razglasitvi nominirancev

Podelitev je delo Alana Siskinda, urednika spletne strani dognewsdaily.com. Šov so v živo prenašali na njegovi strani, kot pravi, pa upa, da jo bodo drugič predvajali tudi na televiziji. Če bo podelitev tudi prihodnje leto privabila znana filmska in televizijska imena, temu nič ne nasprotuje. Tudi škandal po razglasitvi nominirancev ne škodi. Tega je že letos zanetil režiser Martin Scorsese, ki je v časniku Los Angeles Times objavil članek, ker njegova zvezda, doberman Blackie, iz filma Hugo ni bila nominirana. Vse bralce časopisa je pozval, naj se pritožijo, ker so Blackieja spregledali. Na koncu so tudi dobermana uvrstili na seznam nominirancev, a nagrade ni pobral.

Poleg Uggieja sta nagrado prejela tudi francoski buldog Stella iz serije Sodobna družina in Hercules iz serije Pit Boss. Giggy pa je bila nagrajena za svoje "delo" v resničnosti seriji Real Housewives of Beverly Hills.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.