Magazin > Film & Glasba & TV
455 ogledov

Hotel Transilvanija 3: Objavili prve prizore!

hotel transilvanija
Na 71. filmski festival v Cannesu je prišel tudi Drakula s svojo slavno družino iz Hotela Transilvanija, in sicer v pisani in spektakularni povorki. Njihove počitnice so se začele v slogu.

Na 71. filmski festival v Cannesu je prišel tudi Drakula s svojo slavno družino iz Hotela Transilvanija, in sicer v pisani in spektakularni povorki. Njihove počitnice so se začele v slogu.

Po pomorskem sprevodu in fotografiranju ob francoski obali je režiser Genndy Tartakovsky s številnimi mednarodnimi igralci, ki so posodili glasove animiranim junakom, predstavil poseben prizor iz prihajajočega poletnega animiranega hita Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje.

Povorka je bila pravi spektakel in v njej je bilo veliko znanih in priljubljenih likov iz filma, pa tudi nekaj novejših, kot na primer skrivnostna kapetanka Erika, ki je priplula v enem izmed pisanih tematskih plovil. Pošastni sprevod so sestavljale ladjice z najrazličnejšimi potniki, od gremlinov do zombijev in živahnih čarovnic, ki so prišle na napihljivih bananah.

Režiserju Genndyju Tartakovskyju se je pridružila mednarodna igralska zasedba, ki je posodila glasove raznim sinhroniziranim različicam filma.

Vrhunec dogodka je bil poseben izsek iz filma, ki ga je Tartakovsky poslal v splet s pritiskom na gumb v obliki krste. Tako je svetu predstavil poseben prizor iz filma, kjer gremlini upravljajo potniško letalo. Promocijski prizor je bil tako prikazan v živo na YouTubu po vsem svetu. 

V izvirni različici filma so našim priljubljenim likom posodili glasove Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key in Mel Brooks. Kmalu bodo uradno znana tudi imena slovenskih igralcev in igralk, ki bodo sodelovali v sinhronizirani različici. Poleg režije je Genndy Tartakovsky tudi avtor scenarija z Michaelom McCullersom. Producentka je Michelle Murdocca, avtor glasbe je Mark Mothersbaugh, za animacijo pa so poskrbeli mojstri pri Sony Pictures Imageworks.

hotel transilvanija | Avtor:


Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje!
V tretjem filmu iz posrečene animirane serije bo Manca presenetila Drakulo z družinskim potovanjem na razkošni križarski ladji, da bi se odpočil od napornega upravljanja hotela. Ker je prav Drakula navadno tisti, ki skrbi, da bodo drugi prijetno preživeli svoje počitnice, je tokrat napočil čas, da nekdo drug poskrbi za njegovo sprostitev. Seveda se tudi preostali člani Drakulove družbe ne morejo upreti razkošnemu potovanju, zato se mu navdušeno pridružijo.

Pošasti se na ladji veselo zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo, od različnih športnih dejavnosti do neverjetno okusnih jedi in eksotičnih izletov. Toda nenadoma jim zabavo prekine nepričakovan ljubezenski zaplet. Kmalu po odhodu iz pristanišča se Drakula namreč zagleda v skrivnostno kapitanko Eriko. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo in preprečiti, da se njen očka preveč zbliža z Eriko. Najhuje pa je to, da nihče ne ve, da je Erika v resnici potomka Abrahama Van Helsinga, starodavnega sovražnika Drakule in vseh drugih pošasti.

Usklajevanje družine, prijateljev in nove ljubezni je mogoče le pretežka naloga tudi za najmočnejšega vampirja na svetu. Kako se bo Drakula znašel v novem položaju? Se bo vesela družba živa in zdrava vrnila s križarjenja? Izvedeli bomo poleti v kinu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.