Magazin > Film & Glasba & TV
74 ogledov

"Hotela sem se ubiti"

Martina Žibrat POP-TV-2
Tekmovalka šova Gostilna išče šefa Martina Žibrat iz Ljutomera ni imela lahkega otroštva.

Martina je strašne dogodke iz svojega otroštva zaupala sotekmovalki Ireni. 27-letnica je povedala, da ima tri starejše sestre. Oče njene najstarejše sestre Manuele je umrl v prometni nesreči. Takrat je bila v avtomobilu tudi njena mama, ki je bila skoraj eno leto v komi. Kot pravi Martina, je družina mislila, da nesreče ne bo preživela.

Nato je Martinina mama spoznala svojega drugega moža, s katerim je imela dvojčici. A tudi ta ljubezen ni trajala dolgo. Mama je spet ostala sama. Moža ji je namreč vzela levkemija.

V njeno življenje je nato vstopil Martinin oče. Ker je imel težave z alkoholom, ga je z otroki zapustila, a se pozneje vrnila k njemu. "Ko smo prišli nazaj, se je napil in me pretepel kot psa, da nisem mogla sedeti.“ Martina je mamo prosila, naj očeta zapustijo, saj njegovih nasilnih izpadov ne more več prenašati. Stanje je bilo tako strašno, da je Martina pomislila celo na samomor. 

Komentarjev 2
  • Ecaf Koob 14:36 10.oktober 2013.

    ko gledam gostilna šou je fentanje kar pogosta misel. Sam ne vem al naj fentam sebe al producente tega fijasko zmazka.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:27 10.oktober 2013.

    OK, vse lepo in prav. Težko življenje, je očitno prava borka. KAPO DOL. A tipičen vzorec kao resničnostnih šovov se nadaljuje: nabiranje točk na osnovi sočutja in socialnih zgodb. Nehajte s tem, tako vi (spletni mediji) kot tekmovalci. Punca naj ...prikaži več se pokaže in izkaže v kuhinji, njene travme pa naj jo počakajo doma. Kvaliteta njene hrane za izkušenega ocenjevalca ne bo nikoli premosorazmerna s številom udarcev, ki jih je žal prejela v svojem življenju.