Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Hrupna Beyoncé mora na sodišče

Očitno jezni stanovalec ni pevkin oboževalec, saj se bo z njo pomeril na sodišču
1/2
Žurnal24 main
R'n'b diva Beyoncé si je med snemanjem videospota Why don't you love me? zaradi kršenja javnega reda in miru prislužila tožbo.

Besni prebivalec Hollywood Hillsa namreč trdi, da je Beyoncé s snemanjem videospota v mirni soseski kršila javni red in mir ter vdirala v njegovo zasebnost. V tožbi, ki jo je na sodišču v Los Angelesu vložil zoper priljubljene pevke in produkcijske hiše Kleiner & Company , je Philip Markowitz zapisal, da ga je 26. marca ob sedmi uri zjutraj iz postelje vrgel hrup, ki ga je s svojo ekipo zagnala pevka.

Zaradi snemanja Markowitz ni mogel zapustiti svoje hiše, eden od snemalne ekipe pa mu je neprestano zapisal dovoz na njegovo dvorišče. Ker je zamudil več pomembnih poslovnih sestankov, zahteva odškodnino za poseganje v lastnino in povzročanje neprijetnosti.

Videospot za pesem Why don't you love me?, ki jo je napisala Beyoncéjina sestra Solange, si lahko ogledate v pripetem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.