Magazin > Film & Glasba & TV
11299 ogledov

Hrvaški novinar po poročanju iz Izraela postal tarča posmeha

petar vlahov Twitter
On, kot bi čepel v jašku, za njim pa dve ženski v miru in brez čelade tipkata po telefonu.

Po spletu je zaokrožil posnetek novinarja hrvaške televizije HRT, Petra Vlahova, ki poroča iz Izraela, kjer že skoraj 20 dni divja vojna.

Petar je takoj po raketnem napadu posnel video, v katerem s čelado čepi ob robu cestišča nekje v bližini Tel Aviva. Povedal je, da so bili ravnokar priča raketnemu napadu. "Nekaj raket je padlo v našo bližino, videli smo, kako so se ljudje odzvali. Takoj smo morali zapustiti vozila in čakati, da mine napad."

Na platformi X se iz videa norčujejo. Medtem ko novinar zavzeto in dramatično opisuje dogajanje, za njim stojita dve ženski, ki se ukvarjata s svojima mobilnima telefonoma. "A ljudem za njim nihče ni povedal, da bodo umrli", "Kakšna igra. Nekdo leži na tleh, medtem ko ženska v miru telefonira, druga pa je na TikToku", "Reševanje vojaka Vlahova", "Bori se za življenje, onidve pa brezskrbno tipkata po telefonu" ... je le nekaj komentarjev, ki jih novinar verjetno ne bo vesel. 

Komentarjev 2
  • tamara8 14:11 26.oktober 2023.

    Tarča posmeha ste vi novinarji. kateri ste prestrahopetni da bi poročali o zločinih, ki jih povzroča izraelska soldateska!

  • Boris 13:35 26.oktober 2023.

    Teater