Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Hrvaško-slovenska stand up naveza

Pedja Bajović se menda najraje vrača prav v Slovenijo, saj od tu izvira spomin n Žurnal24 main
Večer smeha, obarvan z emocijami, ki so jih komiki že davno sprejeli, politiki pa jih ne bodo nikoli, 0b 20.30 doživite v mariborskem Klubu Satchmo.

Smeh bodo iz vas privabili Stefan Šumanac, Janez Trontelj, gostitelj večera Andrej Težak - Tešky, s hrvaške pa se jim bo pridružil Pedja Bajović.

Pedja Bajović je predstavnik hrvaške komedije, profesionalni komik, ki se odlično znajde na slovenskih tleh. Prepotoval je celo Jugoslavijo in v vsaki republiki vsaj nekaj časa tudi živel ter si ustvaril lepe spomine.

Trontelj je jezni možic iz Ljubljane, ki bo v še tako vsakodnevnih stvareh našel izziv za svojo jezo. Jezo, s katero nasmeje občinstvo. Ne mara razprodaj in ženskih torbic, zmrazi ga ob misli na nakupovanje, ne mara voznikov, ne ugajajo mu politiki, oglaševanje ga jezi in otroci mu "kravžljajo možgane" ... Je eden od ustvarjalcev spletne serije RIT (resna informativna televizija), odličen improvizator, v prostem času pa tudi oče in mož.

Stefan Šumanac je predstavnik mlajše generacije komikov, ki nam bo povedal, zakaj je v Sloveniji težko in zakaj je lepo biti čefur ...

Za vstopnico boste odšteli 7 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.