Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Illegalno lomljenje po italijansko

Maztek je v svoji muzičarski karieri sodeloval z Optivom, Cause4Concern, Proktah Žurnal24 main
Prvo letošnjo temnico bo prestrelil poba iz soseščine – v K4 premierno prihaja Italijan Maztek, ki plove na vetru drum’n’bassa, dubstepa in breakbeata.

Parla Italiano? Nocoj vsekakor! V podzemni kleti boste danes še kako vadili italijansko, saj bo za gramofone poprijel Matteo Cavo, ki se odzove tudi, če ga pokličete Maztek. Do svoje polnoletnosti je igral kitaro, nato pa mu je zadišal drum'n'bass in leta 2005 je lomljeno sceno že naskočil s svojo založbo Subcultre Records. Tako je, tudi Maztek je eden izmed zagretih in ambicioznih producentov, ki se z leti vse bolj prebijajo v ospredje.

Poleg Mazteka bo veliko plesišče (s)tresel domači tandem Telekinesis, ki bo letos drum'n'bass sceno zasul s kar nekaj izdajami na tujih založbah. Dolžna pa vam ne bosta ostala niti Hedon in Spade.

Malo plesišče bo klecalo pod brejki, s katerimi vas bo razvajal DJ PlankTon, polovica tandema BeatMyth, ob njem se bo predstavila ekipa Neurokrem, dubstep pa je obljubljen s strani Cookieja in Erme iz ekipe Vibe Department.

Illegalna temnica vas bo do polnoči stala 6 evrov, pozneje 9, za študente, dijake ali z letakom 8.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.