Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Jacob deli ljubezen

Jacob Gašper Jager
Jacob med poslušalce pošilja novi glasbeni izdelek z izjemno pozitivnim sporočilom. Pravi, da je najbolj pomembno to, da se imamo radi.

Spread the love je naslov skladbe, sicer s slovenskim besedilom, le refren odzvanja v angleščini, ki jo v začetku leta predstavlja Jacob in med poslušalce pošilja pozitivno sporočilo. "Pesem govori o tem, da je v dani situaciji, ko svet ni najbolj prijazen do nas, edina pot, da smo prijazni drug do drugega. Da širimo toplino, ljubezen, da se imamo radi, da se spoštujemo. Ne nazadnje smo vsi dobri ljudje in lepo bi bilo, če bi držali skupaj," simpatični mladenič razlaga ozadje nastanka skladbe, ki nas v refrenu nagovarja z besedami "Spread the love, 'cause we are all good people!" (Širimo ljubezen, saj smo vsi dobri ljudje).

Gre za sodobno pop-dance zvrst, ki je nastala na Nizozemskem, pod njo pa se podpisujeta Kevin Koradin, frontman skupine Tide, in Cilfford Goilo, ki sta poskrbela že za Jacobov predhodni uspešen projekt – skladbo Dej na glas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.