Magazin > Film & Glasba & TV
2235 ogledov

Kaj takega ... Tega v našem šovu še nismo videli!

riba, raca, rak, nika zorjan Planet TV
Nika Zorjan se je znašla in si močno olajšala delo.

Ta teden v oddaji Riba, raca, rak kuhajo Chorchyp, Lara Janković, Lucija Ćirović, Ana Ferme in Nika Zorjan. Torkovo večerjo je pripravila Nika, ki priznava, da ni dobra kuharica in da ne kuha rada. "Zame je kuhanje potrata časa," je dejala, a dodala, da se vedno potrudi, kadar prime za kuhalnico.

Lepotička se je znašla, saj sta ji na pomoč priskočila kar dva prijatelja. Tjašo je Nika poslala v trgovino, nato pa ji je pomagala še pri pripravi sladice - prekmurske gibanice iz lončka, Peter pa ji je pripravil testo za pico in naučil uporabljati posebno peč. 

"Nika ni ravno za kuhanje. Je ženska mnogih talentov, a kuhanje ni eden od njih," je Nikino kuharsko znanje pokomentirala Tjaša, ki naši pevki pri pripravi prekmursko-italijanskega večera z veseljem priskočila na pomoč. Dekleti sta se izkazali, saj so bili gostje nad sladico navdušeni. 

Še bolj pa so bili kandidati navdušeni nad glavno jedjo. Vsi namreč obožujejo pice, a to ni bil razlog, da so se jedi razveselili. Nika je namreč prišla na genialno idejo - vsak si je lahko testo sam obložil in pico spekel po svojih željah. Tako si je olajšala delo in odgovornost, če pica komu ne bi bila všeč, preložila na gosta ... Pametno. 

Lepotica je gostom pripravila nepozaben večer in si prislužila 19 točk, enako kot Chorchyp, ki je kuhal v ponedeljek. 

Komentarjev 1
  • Plavi-mil 08:33 02.oktober 2024.

    Bravo Nika, čestitke.