Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Kako prepoznaš dobro srce

Named režiserja in scenarista Dagurja Kárija je bil spojiti humor s poezijo in k Žurnal24 main
Po včerajšnji premieri, si lahko v Kinodvoru ob 21. uri ogledate trpko-sladko zgodbo o drugih priložnostih z naslovom dobro Srce (The Good Heart).

Jacques – godrnjavi lastnik (Brian Cox) neuglednega newyorškega bara, zatočišča raznovrstne zbirke profesionalnih pivcev – je na dobri poti, da se zapije in zakadi do smrti. Za sabo ima že nekaj infarktov, in ko mu pot prekriža brezdomec Lucas (Paul Dano), ki kljub mladim letom obupuje nad življenjem, v njem prepozna svojega idealnega naslednika.

Odločen, da dostojno preda svojo zapuščino, začne Jacques Lucasa učiti osnovnih pravil barskega posla: nobenih novih strank, nobenega bratenja z gosti in, predvsem, nobenih žensk. Lucas se hitro uči, a ko se v baru pojavi simpatična April (Isild Le Besco), še ena zmedena duša, ki išče zatočišče, je prijateljstvo med Jacquesom in Lucasom postavljeno na preizkušnjo.
 
Trpko-sladka zgodba o drugih priložnostih in o tem, da je uspeh lahko videti prav tako mračen, oguljen in izžet kot polomija.

Cena vstopnice je je 4,95 evra, za dijake, študente, za starejše od 60 let in mlajše od 14 let pa 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.