Magazin > Film & Glasba & TV
19687 ogledov

Kmetija: Kronična bolezen zaradi šova?

peter, kmetija 2022 Voyo
S takšno alergijo se je prijavil v šov?!

Peter je že večkrat potožil, da letošnja Kmetija ni zanj in da je upal, da bo za tekmovalce tako lepo poskrbljeno kot v zadnjih sezonah, ko so vsi spali v urejeni hiši.

A POP TV se je letos odločil zaostriti pogoje in je tekmovalce razdelil na dve skupini - revno in bogatejšo. Peter je trenutno v revni, ki spi na senu v hlevu, kar mu povzroča težave. Celo noč je kašljal, saj ima alergijo na seno - kar je vedel že pred prijavo v šov ...

Ko je prišla Natalija in pripomnila, da jih je iskala, oni pa lepo spijo pod odejo, je rekel: "Kot si videla, nisem spal pod odejo, ker sem alergik in sem alergičen na seno. Vsak dan je slabše. Astmo sem dobil nazaj." Voditeljica šova je vprašala, ali naj pokličejo zdravnika, kar je Peter, ki je izgubil voljo do igre, razumel kot napad: "Lahko grem na alergo teste, če vas zanima."

Natalija ga je pomirila in mu predlagala, naj vpraša izzivalce, ali lahko spi z njimi v šotoru, kar je tudi storil. Na srečo so se ga usmilili.

 

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 15:03 27.september 2022.

    Tudi sam tega ne gledam se mi pa zdi seamotno,da so ljudje v šovu lačni! Prav tako je sramota,da spijo v hlevu saj NOBEN kmet ni lačen in ne spi v hlevu!! Izgleda kot,da se POP norčuje iz kmetov!?

  • Majazmaja 10:48 27.september 2022.

    Tega ne gledam (poskušala sem, pa sem zdržala pol minute), ampak kako se lahko nekdo, ki je alergičen na seno (oz. trave), sploh prijavi v tak show?!

  • 4krogci 07:33 27.september 2022.

    Vsi ki se prijavljaji v te sove, bi mogli bit na zaprtem oddelku in imel izhode zgolj za cas, ko gredo v sov….k tle ni noben gladek…kaj sele normaln!