Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Kritiki niso navdušeni nad Katie Holmes

Katie Holmes FameFlynet
Katie Holmes je pred dnevi nastopila na premieri broadwayske igre Dead Accounts. Medtem ko so bili gledalci navdušeni, pa kritikov ni prepričala.

V svoji prvi vlogi po ločitvi od Toma Cruisa in po drugem nastopu na broadwayskem odru, Katie igra neurejeno sestro škandaloznega moškega z Wall Streeta. S svojo igro je prepričala marsikaterega gledalca in tudi nekaj kritikov, a ne vse.

Medtem ko so pri časniku Los Angeles Times Katiejin nastop opisali kot "očarljiv in naraven", pri The Wall Street Journal pa so zapisali, da se celotna zasedba "blešči kot safiri na črnem žametu", je kritik New York Daily newsa zapisal, da je njena predstava "medla", kritičarka NY Posta pa je dodala, da je Katie "vreščava". Zmotila jo je celo njena vratna žila, ki "ob kričanju naredi pravo izboklino na njenem vitkem vratu."

A Katie je kljub negativnim kritikam zadnje dneve precej nasmejana, pa čeprav bo letošnje praznike prvič preživela brez hčerke Suri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.