Je težje kuhati pred kamero kot doma?
Definitivno. Največji izziv se mi zdi, da kuham in zraven še govorim, poleg tega pa je treba narediti tako, da dobro skuhaš, pravilno narežeš, da ničesar ne zažgeš ...
Kako dolgo poteka snemanje za eno polurno oddajo?
Dan, dva, ker je oddaja zasnovana tako, da ne gre samo za kuhanje, ampak so v njej tudi zunanji posnetki ljudi, povezani s hrano. Obiskali smo recimo gospoda, ki na strehi Cankarjevega doma goji med, potem pa smo kuhali z njegovimi izdelki.
Skuhate celotno večerjo oziroma več obrokov?
Ja, ker vedno dobimo gosta, ki pride na večerjo, tako imamo predjed, glavno jed in sladico.
Pišete tudi blog.
Ja, blog Ljubeznipolnaskleda.si, za katerega že dve leti pišem recepte in vse, kar je povezano s hrano.
Ste že obiskali gostilno Pri šefu?
Ne, ni mi še uspelo, ker nisem imela časa, jo bom pa zagotovo.