Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Kunigundanje mladih kultur se začenja

Izpoved porno dive Goran Petrašević
Danes se ob Škalskem jezeru v Velenju začenja 14. Festival mladih kultur Kunigunda, ki bo tudi letos postregel s koncerti, gledališkimi, plesnimi in športnimi doživetji, ki jih ne smete zamuditi.

14. festival mladih kultur Kunigunda bo nocoj v Letnem kinu ob Škalskem jezeru, ki ga številni poznajo kot "velenjske križanke", odprl Kiril Džajkovski z orkestrom najboljših makedonskih glasbenikov, noč pa bo poživil z interkulturnim šokom vrhunske elektronike s tradicionalnim balkanskim melosom in afro-karibskimi pridihi, nam je povedala tiskovna predstavnica za stike z javnostmi Tina Felicijan.

Še pred koncertom pa se boste ob 17. uri lahko udeležili Podhodne burje v podhodu na Cankarjevi ulici, na Titovem trgu pa bo iz studia na prostem začel oddajali Radio Kunigunda, ki bo vse do konca festivala, 27. avgusta poslušalce informiral o vsakem Kunigundinem utripu, slišati pa bo mogoče tudi ekskluzivne intervjuje z vsemi izvajalci, ki bodo nastopili na festivalu.

Ob 20. uri se v Letnem kinu, kot rečeno, obeta pravi glasbeni spektakel, na katerem bodo nastopile skupine CUF, Leni Kravac, Karma Coma in Kiril Džajkovski. Vstopnina za koncert vas bo stala 7 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.