Magazin > Film & Glasba & TV
18827 ogledov

Ljubezen po domače: Tako je voditeljico Tanjo oblajal kandidat

tanja postružnik koren Mankica Kranjec
Nekdanji udeleženci ponovno poskrbeli za smeh …

Oddaja Ljubezen po domače Na kavču, v kateri nekdanji udeleženci komentirajo dogajanje v novi sezoni šova, je ponovno poskrbela za slave smeha. Podeželski junak Jože Rožen kar poka od razigranosti. Najprej je oblajal voditeljico Tanjo Postružnik Koren, ki ji je rekel kar "mlada piška" in dodal, da "kdor je lep je lep", na koncu oddaje pa priznal, da se strinja z novim podeželskim junakom: "Jaz se vsake rad dotikam, katera je, nobene se ne branim."

Z nekaj sočnimi pa sta postregla tudi brata Hafner. Ko je eden izmed mlajših kandidatov mične Jacqueline povedal, da je slišal, da ima rada tudi mlajše, je Jaka hudomušno pripomnil: "Samo ne toliko stare kot je sin … ali vnuk." Pri 69-letni Metki Šeškar pa je Gašper hudomušno dejal: "Stara Koka, dobra supa." Prav tako je malce starejšega kandidata, ki se je potegoval za Jacqueline in na koncu zmenka poskočno stekel stran, hudomušno komentiral: "To je pa to, ker ima nove kolke."

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice