Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Ljubezen se zgodi kar naenkrat

Režiser in scenarist Diego Lerman je hotel povedati zgodbo, v kateri se veliko d Žurnal24 main
V Kinodvoru si lahko ogledate filme po literarnih predlogah gostov festivala Literature sveta - Fabula 2011 (4. 4. - 22. 4. 2011). Danes ob 17. uri bo na sporedu Kar naenkrat (Tan de repente).

Mlada Marcia je zdolgočasena in debelušna prodajalka v trgovini s spodnjim perilom v Buenos Airesu. Nekega dne k njej na ulici pristopita Mao in Lenin, lezbični par, in Marcii predlagata skupinski seks. Mao celo nemudoma razglasi, da je zaljubljena v Marcio, ter svoja čustva obrazloži z besedami: "Ljubezen, ki obstaja brez razloga, je dokazljiva in dokaz zanjo je vreden toliko kot ljubezen sama."

Nenavadna trojka ukrade taksi in se odpelje iz mesta proti obali. Potovanje, začinjeno s humorjem in fantazijskimi vložki, postaja iz dneva v dan bolj nenavadno.

Dramatična komedija ali drama s smislom za humor? Nenavadno vzdušje melanholije preveva junake filma, pogreznjene v samotnost sodobnega življenja, ki jim vsak dan postreže z novimi nesporazumi, razhajanji in ločevanji. Uvodna nota nasilja se počasi umika občutku medsebojnega razumevanja in naposled prelevi v portret nenavadne, na pol delujoče družine. Sredi praznine se zgodi bežno srečanje.

Cena vstopnice za ogled filma je 3,80 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.